آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

کلاهبرداری از مشهدی‌ها به بهانه وام | جنجال وام بدون ضامن در شهر

  • کد خبر: ۲۹۵۸۶۶
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
کلاهبرداری از مشهدی‌ها به بهانه وام | جنجال وام بدون ضامن در شهر
زنی جوان که به بهانه وام، چند میلیارد تومان از مشهدی‌ها کلاهبرداری کرده بود دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک ماه از روزی که چک نقد شده بود، می‌گذشت. زن با مراجعه به دفتری که تاریخ چک‌ها را در آن نوشته بود، متوجه شد فردا موعد چک دوم است و باوجود همه وعده‌ها، هنوز هیچ پولی به حسابش واریز نشده است. او بلافاصله دست به گوشی شد و شماره‌ای را گرفت که شاید صدبار در دو ماه قبل آن را گرفته بود.

بعد از چند بوق، صدای زنی در گوشی پیچید که او را به فامیل صدا کرد و خیلی گرم و صمیمی حالش را پرسید. اما زن که ناراحتی در صدایش کاملا مشخص بود، بعد از چند احوال‌پرسی، خیلی سرد گفت: «فردا موعد چک دوم است و هنوز پولی به حسابم واریز نشده است و من فقط دو ماه دیگر مهلت دارم.» 

زن پشت خط با خون‌سردی برای هزارمین‌بار به او اطمینان داد که در کمترین زمان ممکن پول به حسابش واریز می‌شود، اما الان رئیس شرکت مسافرت خارج از کشور است و تا نیاید نمی‌تواند کاری بکند؛ بعد هم با دادن وعده و وعید‌های جدید که در ازای این تأخیر چنین و چنان می‌کند، مکالمه را تمام کرد.

فردای آن روز هم یک‌میلیون‌و ۸۰۰ هزار تومان از حساب زن بابت چک دوم کسر شد. اندوخته حسابش کمتر می‌شد، اما باید رهن خانه‌اش را ۶۰ میلیون تومان افزایش می‌داد. وامی هم که درخواست کرده و همه چک‌هایش را نیز داده بود، هنوز به حسابش واریز نشده بود. اما یک تماس از سوی پلیس همه تصورات او را به‌هم ریخت و فهمید در همه این مدت در حال مکالمه با یک کلاهبردار بوده است.

ماجرای این پرونده با شکایت‌های چند شهروند آغاز شد. این افراد در شکایتشان اعلام کرده بودند که زنی به بهانه انواع وام، فریبشان داده و مبالغی از آنها کلاهبرداری کرده است. سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، با‌توجه به افزایش تعداد شاکیان، گروهی از افسران کلانتری احمدآباد مشهد را مأمور رسیدگی به پرونده کرد.

ثبت اظهارات مال‌باختگان

مأموران برای رسیدگی به پرونده، ابتدا سراغ مال‌باخته‌ها را گرفتند. با دعوت از این افراد به کلانتری و ثبت اظهاراتشان مشخص شد که بیشتر این افراد مشکلات مالی شدیدی داشته‌اند. تعدادی برای پول رهن خانه مانده بوده‌اند و برای دریافت وام بانکی موانع زیادی پیش رویشان بوده است. آنها دنبال یافتن راهی‌دیگر بوده‌اند تا بتوانند این مبلغ را فراهم کنند که با آگهی پرداخت وام فوری در یکی از سایت‌های واسطه‌گر روبه‌رو شده‌اند و در این تنگنای مالی بلافاصله با شماره اعلام‌شده در آگهی تماس گرفته‌اند تا از شرایط دریافت وام مطلع شوند.

دعوت به شرکت زیرزمینی

زنی جوان جواب این افراد را داده و مدعی شده است کارمند یک شرکت سرمایه‌گذاری است و شرکت آنها می‌تواند با ارتباطاتی که دارد، به دور از بروکراسی اداری و گیر‌های معمول بانک‌ها برای متقاضیان وام تهیه کند.

این زن آدرس شرکت را به افراد می‌دهد. متقاضیان وام نیز با هدایت زن به آدرس شرکت مراجعه می‌کنند و به زیرزمین یک ساختمان، جایی شبیه اداره، می‌رسند. زن با این ادعا که مدیرعامل شرکت در سفر است توضیحاتی در‌این‌باره می‌دهد و در ادامه متقاضیان فرم‌هایی را پر می‌کنند. در ادامه زن جوان از هر‌کدام چندین فقره چک به تعداد قسط‌های وام دریافت می‌کند و یک برگه چک که سه‌برابر مبلغ کل وام بوده است نیز به‌عنوان ضمانت می‌گیرد. زن پس از دریافت این مدارک مدعی می‌شود که تا چند روز آینده مبلغ وام به حسابشان پرداخت می‌شود.

کشف یک کلاهبرداری

با گذشت زمانی که زن وعده داده است، هیچ‌مبلغی به حساب متقاضیان واریز نمی‌شود و تماس‌های آنها با زن آغاز می‌شود و این فرد هر‌روز یک وعده جدید می‌دهد تا‌جایی‌که اولین موعد اقساط فرا می‌رسد و مبالغ از حساب این افراد کسر می‌شود. در ادامه وقتی آنها با زن تماس می‌گیرند، او دیگر پاسخ تلفنشان را نمی‌دهد و تعدادی از این افراد برای شکایت اقدام می‌کنند. 

بررسی مأموران دایره تجسس کلانتری احمدآباد نشان داد که چک‌های این افراد در بازار خرج شده است. مأموران تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند و با سرنخ‌های به‌دست‌آمده با‌توجه‌به مشخصاتی که شاکیان اعلام کرده بودند، توانستند هویت زن جوان را شناسایی کنند. تحقیقات اطلاعاتی و میدانی منجر به شناسایی مخفیگاه متهم شد و تیم رسیدگی‌کننده پرونده با هماهنگی قضایی این فرد را در اقدامی غافل‌گیرانه دستگیر کرد.

اعتراف به کلاهبرداری ۳ میلیارد‌تومانی

متهم که زنی سی‌و‌پنج‌ساله است از همان لحظه ابتدایی دستگیری مدعی شد که اشتباهی دستگیر شده و هیچ کاری نکرده است، اما وقتی در مقر انتظامی با چند شاکی روبه‌رو شد، فهمید که پلیس دستش را خوانده است. او در ادامه به ۱۰ فقره کلاهبرداری به بهانه پرداخت وام بدون ضامن و همچنین خرید و فروش سکه و طلا در سایت‌های واسطه‌گر با شگرد‌های متقلبانه اعتراف کرد. بررسی‌ها نشان داد که این فرد با سوء‌استفاده از مشکلات مالی شهروندان تا‌کنون ۳ میلیارد تومان از این افراد کلاهبرداری کرده است.

بررسی همه پرونده‌هایی که پیش این زن تشکیل شده بود، منجر به شناسایی همه مال‌باختگان شد که یکی از آنها زنی جوان بود که به کلانتری احمدآباد دعوت شد. این زن در تحقیقات پرونده اعلام کرد که برای دریافت ۶۰ میلیون وام برای رهن منزلش، شش فقره چک هجده‌میلیون‌ریالی و یک چک ضمانت دویست‌میلیون‌تومانی به نام کلاهبردار ثبت کرده است. در پیگیری این پرونده، متهم پس از سیر مراحل قانونی با صدور حکمی روانه زندان شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->